Marci Exista 47 marci

pe pagina
Se afiseaza 1-30 din 47 articole
 • Blade

  Infiintata in anul 2006, BLADE si-a inceput activitatea prin importul de scutere si atv-uri. Doi ani mai tarziu, ne-am extins gama produselor importate, comercializand si piese de schimb pentru scutere si atv-uri. Astazi, compania noastra vine in intampinarea dumneavoastra cu un portofoliu de peste 3000 de produse constand in piese de schimb si accesorii pentru scutere, atv-uri, biciclete, drujbe si motocoase.

 • Cabelcon

  Cabelcon- mufe TV profesionale

 • Comforex

  Importator utilaje si unelte agricole.

 • D-LINK

  Connecting people through
  technology for over 28 years

 • Demar

  Demar este un brand polonez specializat în producția de încălțăminte profesionale.

  Compania a fost înființată în 1978 și datorită experienței îndelungate, dezvoltarea de noi tehnologi și pasiunea pentru crearea de noi produse și-au câștigat recunoașterea în rândul clienților pretențioși, majoritatea din Polonia, dar și din întreaga lume. Capacitățile de producție din toate fabricile Demar permit fabricarea a mai mult de 2,5 milioane de perechi de pantofi într-un an.

  Fiind singura companie puternică de profil de pe piața poloneză, cu un astfel de potențial tehnologic - Demar a fost aleasă pentru a introduce noi modele de încălțăminte pentru armata poloneză. Anual Demar oferă atât armatei poloneze cât și serviciilor militare străine sute de mii de perechi de pantofi.

  Cea mai mare parte de încălțăminte este asamblată cu tehnologie de injecție directă (îmbinarea mai durabilă între talpa și zona de sus). De asemenea, încălțămintea este în sistem OutDry TM, cu un design modern. Experiența complexă câștigată în producerea de încălțăminte militară se transpune și în producerea celorlalte tipuri de încălțăminte, rezultând produse de cea mai înaltă calitate.

  Din gama Demar compania Romprofix comercializează liniile de încălțăminte de protecție pentru industrie, cizmele de cauciuc și zăpadă și respectiv gama hobby.

 • Editura MAST

  Carti practice, tehnice, de specialitate.

 • Grifo

  De peste 50 de ani, familia Marchetti produce mașini de fabricat vinuri pentru uz privat sau semi-profesional, mașini pentru prelucrarea fructelor și pentru producerea berii.

 • Kollant

  Kollant este importator de produse pentru igiena publica si ingrasaminte pentru flori.

 • LAHTI PRO

  LAHTI PRO - un brand de îmbrăcăminte și echipamente de protecție, s-a lansat pe piața din Polonia în anul 2010 și în paralel a fost lansat de către compania noastră în Romania ca brand propriu.

  Produsele LAHTI PRO urmăresc o linie modernă de îmbrăcăminte de protecție realizate pentru a asigura un înalt grad de siguranță și confort în timpul lucrului. Se caracterizează prin calitate ridicată, materiale și finisaje rezistente, culori și modele versatile. Aceste produse conferă siguranța muncii în diverse ateliere, fabrici, șantiere de construcții, lucrări de grădinărit etc.

  LAHTI PRO este mai mult decat un brand de echipamente de protecție: este un brand care îmbină utilitatea cu confortul și ultimele tendințe vestimentare din domeniu. Produsele sunt proiectate pentru a satisface la un grad cat mai înalt nevoia de protecție si siguranță a utilizatorilor.

  Portofoliul LAHTI PRO este unul foarte diversificat cuprinzând soluții potrivite pentru protecția cât mai completă a utilizatorilor. Printre produse amintim: căști ventilate, măști de protecție, șepci, căciuli, ochelari cu protecție UV, bandane, cămăsi, bluze polar, geci ski, mănusi cu protecție termică, bluză și pantaloni de corp cu protecție termică, șosete, cizme ultra-usoare, cizme îmblănite, bocanci etc. Varietatea produselor crează per ansamblu imaginea îmbinării perfecte dintre protecție și modă, sub motto-ul „Protecție la modă” .

  LAHTI PRO QUEST este o subgrupă a brandului de bază LAHTI PRO cuprinzând costume de salopetă formate din jachetă și pantalon cu pieptar. Costumele sunt disponibile în diferite culori și în 12 variante de mărimi. LAHTI PRO acordă o atenție sporită detaliilor precum cusături duble, benzi de legătură ajustabile, orificii de ventilare, buzunare multiple, talie ajustabilă cu elestic, îmbinare prin diverse tipuri precum nasturi, arici, bretele, catarame.

  LAHTI PRO ALLTON, o altă subcategorie LAHTI PRO, cuprinde în general piese individuale de protecție a corpului precum geci, pantaloni, veste, cămăși. Materialele folosite sunt mai groase iar culorile neutre precum gri-portocaliu.

 • Master connectors

  Master Connectors este o companie care produce conectori de compresie, de exemplu conectori BNC, conectori de antenă și conectori F.

 • MEGA

  Produsele din categoria brandului propriu MEGA însumează o gamă cuprinzătoare de unelte, scule și accesorii la un preț avantajos. Produsele sunt destinate în principal segmentului DIY, hobby - fiind ideale în orice lucrări de reparare, renovare etc.

  Categoria MEGA deservește o gamă variată de domenii precum: auto, construcții, lăcătușerie, tâmplărie - în regim de utilizare ponderată, având un design modern și o ergonomie adaptată ultimelor tendințe din domeniu.

  MEGA este un segment complementar de calitate al brandului de top al companiei noastre – PROLINE, având însă avantajul unui preț mai scazut pe același domeniu de utilizare.

 • METALICA

  „Tradiție” și „inovație”. Acestea sunt cuvintele care definesc brandul Metalica. Avem o tradiție de șase decenii în fabricarea echipamentelor de uz casnic. Am păstrat această tradiție și am inovat continuu, pentru a fi la înălțimea celor mai exigente standarde. Gama actuală de produse Metalica include aragaze, plite încorporabile, reșouri cu gaz și sobe cu combustibil solid de cea mai bună calitate, fabricate cu cele mai noi tehnologii. Suntem onorați că putem duce tradiția mai departe!

 • Micul Fermier

  Micul Fermier este un brand tanar, 100% romanesc creat din nevoia de a aduce si pe piata romaneasca a unor produse de calitate superioara la preturi rezonabile. Uneltele Micul Fermier sunt asamblate in Rusia, China,  Canada, Polonia si Ucraina dupa cerintele si sub stricta supraveghere a specialistilor romani. Produsele Micul Fermier respecta toate normele de securitate si de calitate in vigoare.

Se afiseaza 1-30 din 47 articole