• Nou
Drojdie pentru vin Chardonnay sau Pinot Blanc, Vinoferm Chardonnay, 500 gr, Essedielle, DRL4924
  • Drojdie pentru vin Chardonnay sau Pinot Blanc, Vinoferm Chardonnay, 500 gr, Essedielle, DRL4924
  • Drojdie pentru vin Chardonnay sau Pinot Blanc, Vinoferm Chardonnay, 500 gr, Essedielle, DRL4924
  • Drojdie pentru vin Chardonnay sau Pinot Blanc, Vinoferm Chardonnay, 500 gr, Essedielle, DRL4924
  • Drojdie pentru vin Chardonnay sau Pinot Blanc, Vinoferm Chardonnay, 500 gr, Essedielle, DRL4924

Drojdie pentru vin Chardonnay sau Pinot Blanc, Vinoferm Chardonnay, 500 gr, Essedielle, DRL4924

DRL4924

Drojdie pentru vin Chardonnay sau Pinot Blanc, Vinoferm Chardonnay, 500 gr, Essedielle, DRL4924

88,99 lei
cu TVA Livrare in 7-10 zile lucratoare
Cantitate
In stoc furnizor

 Evaluări și recenzii ale clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
pentru acest produs
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere

Drojdie pentru vin Chardonnay sau Pinot Blanc, Vinoferm Chardonnay, 500 gr, Essedielle, DRL4924

VINOFERM CHARDONNAY – Saccharomyces Cerevisiae sp. Bayanus – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, utilizata in special pentru producerea vinurilor Chardonnay si Pinot Blanc deoarece este capabila sa dezvolte tipicitatea maxima a acestor soiuri de struguri. Sporeste producerea de arome fructate, asigurand o fermentatie controlata si completa a zaharurilor atat la prima fermentare, cat si la refermentari. Este foarte rezistenta la alcool, fiind ideala pentru productia de vinuri spumante prin metoda clasica sau Charmat si pentru repornirea fermentatiilor.
Doza: 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient.

Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit !
 
Rehidratarea drojdiei:

  • adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius;
  • asteptati 15 minute, amestecati energic;
  • asteptati inca 15 minute, amestecati din nou;
  • adaugati in partea de jos a recipientului cu must.
  • Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius.

Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile.
A se pastra intr-un loc racoros.
Uz oenologic profesional.
Produs in Italia.
Greutate neta: 500g.
Se foloseste doar impreuna cu activatorul Vinovit !


Narpo.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina.

Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ şi poate contine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Toate produsele prezente în site sunt valabile în limita stocului.


Detalii ale produsului
DRL4924
8 alte produse in aceeasi categorie:
 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !

Urmariti-ne pe Facebook