Drojdie pentru vin Chardonnay sau Pinot Blanc, Vinoferm Chardonnay, 500 gr, Essedielle, DRL4924
    • Drojdie pentru vin Chardonnay sau Pinot Blanc, Vinoferm Chardonnay, 500 gr, Essedielle, DRL4924
    • Drojdie pentru vin Chardonnay sau Pinot Blanc, Vinoferm Chardonnay, 500 gr, Essedielle, DRL4924
    • Drojdie pentru vin Chardonnay sau Pinot Blanc, Vinoferm Chardonnay, 500 gr, Essedielle, DRL4924
    • Drojdie pentru vin Chardonnay sau Pinot Blanc, Vinoferm Chardonnay, 500 gr, Essedielle, DRL4924

    Drojdie pentru vin Chardonnay sau Pinot Blanc, Vinoferm Chardonnay, 500 gr, Essedielle, DRL4924

    DRL4924

    Drojdie pentru vin Chardonnay sau Pinot Blanc, Vinoferm Chardonnay, 500 gr, Essedielle, DRL4924

    88,99 lei
    cu TVA Livrare in 5-10 zile lucratoare
    Cantitate
    In stoc furnizor

     Evaluări și recenzii ale clienților
    Nimeni nu a postat încă o recenzie
    pentru acest produs
     

    Politica de securitate

     

    Politica de livrare

     

    Politica de returnare

    Mai cumparati in valoare de 700,00 lei si beneficiati de TRANSPORT GRATUIT!

    Descriere

    Drojdie pentru vin Chardonnay sau Pinot Blanc, Vinoferm Chardonnay, 500 gr, Essedielle, DRL4924

    VINOFERM CHARDONNAY – Saccharomyces Cerevisiae sp. Bayanus – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, utilizata in special pentru producerea vinurilor Chardonnay si Pinot Blanc deoarece este capabila sa dezvolte tipicitatea maxima a acestor soiuri de struguri. Sporeste producerea de arome fructate, asigurand o fermentatie controlata si completa a zaharurilor atat la prima fermentare, cat si la refermentari. Este foarte rezistenta la alcool, fiind ideala pentru productia de vinuri spumante prin metoda clasica sau Charmat si pentru repornirea fermentatiilor.
    Doza: 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient.

    Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit !
     
    Rehidratarea drojdiei:

    • adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius;
    • asteptati 15 minute, amestecati energic;
    • asteptati inca 15 minute, amestecati din nou;
    • adaugati in partea de jos a recipientului cu must.
    • Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius.

    Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile.
    A se pastra intr-un loc racoros.
    Uz oenologic profesional.
    Produs in Italia.
    Greutate neta: 500g.
    Se foloseste doar impreuna cu activatorul Vinovit !


    Narpo.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina.

    Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ şi poate contine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
    Toate produsele prezente în site sunt valabile în limita stocului.


    Detalii ale produsului
    DRL4924
    8 alte produse in aceeasi categorie:
     Recenzii

    Fii primul care scrie o recenzie !