Drojdie pentru vinuri albe, tinere, cu actiune la temperatuei scazute, Vinoferm Crio, 500gr, Essedielle, DRL4929
    • Drojdie pentru vinuri albe, tinere, cu actiune la temperatuei scazute, Vinoferm Crio, 500gr, Essedielle, DRL4929
    • Drojdie pentru vinuri albe, tinere, cu actiune la temperatuei scazute, Vinoferm Crio, 500gr, Essedielle, DRL4929
    • Drojdie pentru vinuri albe, tinere, cu actiune la temperatuei scazute, Vinoferm Crio, 500gr, Essedielle, DRL4929
    • Drojdie pentru vinuri albe, tinere, cu actiune la temperatuei scazute, Vinoferm Crio, 500gr, Essedielle, DRL4929

    Drojdie pentru vinuri albe, tinere, cu actiune la temperaturi scazute, Vinoferm Crio, 500gr, Essedielle, DRL4929

    DRL4929

    Drojdie pentru vinuri albe, tinere, cu actiune la temperaturi scazute, Vinoferm Crio, 500gr, Essedielle, DRL4929

    78,99 lei
    cu TVA Livrare in 5-10 zile lucratoare
    Cantitate
    In stoc furnizor

     Evaluări și recenzii ale clienților
    Nimeni nu a postat încă o recenzie
    pentru acest produs
     

    Politica de securitate

     

    Politica de livrare

     

    Politica de returnare

    Mai cumparati in valoare de 700,00 lei si beneficiati de TRANSPORT GRATUIT!

    Descriere

    Drojdie pentru vinuri albe, tinere, cu actiune la temperatuei scazute, Vinoferm Crio, 500gr, Essedielle, DRL4929

    VINOFERM CRIO este indicat in productia de vinuri tinere. Este recomandata pentru abilitatea sa remarcabila de a scoate in evidenta aromele thiol: masline, fructul pasiunii si grapefruit. Produce, de asemenea o cantitate semnificativa de esteri la temperaturi scazute, oferind arome de fructe tropicale si arome florale.

    VINOFERM CRIO este capabila sa actioneze la temperaturi scazute. Foarte potrivita pentru soiurile Chardonnay si pentru vinurile rose.

    VINOFERM® CRIO – Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae – este o drojdie activa, deshidratata, pentru vinificatie. A fost selectionata pentru productia de vinuri tinere si proaspete, cu precadere albe. Asigura o fermentare regulata chiar şi la temperaturi scăzute de 10 – 15 grade Celsius.
    Doze 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient.

    Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit !
     
    Rehidratarea drojdiei:

    • adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius
    • asteptati 15 minute, amestecati energic
    • asteptati inca 15 minute, amestecati din nou
    • adaugati in partea de jos a recipientului cu must
    • Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius

     
    Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile.

    • A se pastra intr-un loc racoros.
    • Uz oenologic profesional.
    • Produs in Italia.
    • Greutate neta: 500g.

    Se foloseste doar impreuna cu activatorul Vinovit !

    Narpo.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina.

    Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ şi poate contine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
    Toate produsele prezente în site sunt valabile în limita stocului.

    Detalii ale produsului
    DRL4929
    8 alte produse in aceeasi categorie:
     Recenzii

    Fii primul care scrie o recenzie !