

Carnea uscata. Secretul mezelurilor de exceptie. Editura MAST
Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare
Carnea uscata. Secretul mezelurilor de exceptie. Editura MAST
Acest trend al produselor"preparate in casa" este de neoprit si si-a croit drum si in propriile bucatarii. Renumitul bucatar , Gerd Wolfgang Sievers, ilustreaza in aceasta lucrare cum pot avea si gurmanzii posibilitatea sa conserve anumite specialitati preferate de ei, prin metoda uscarii. Incepand cu teoriile de baza, sararea, uscarea si alegerea carnii, autorul ne arata cum pot fi marinate, sarate si apoi uscate corespunzator diferitele bucati de carne. Numarul mare de retete din toata lumea demonstreaza faptul ca orice preferinta culinara poate fi satisfacuta si ca iti ploua in gura inca de cand incepi sa citesti cartea.
Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
Toate produsele prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Cod produs: 9789731822006
Marca: Editura MAST
Paine in cuptorul automat. Mirjam Beile. Editura MAST
Cod produs: 9786066491426
Marca: Editura MAST
10 Lectii de baza privind taierile la pomi si arbusti fructiferi, Armelle Cotteanceau, editura MAST
Cod produs: 9786066491501
Marca: Editura MAST
101 destinatii europene de weekend, Robin Barton, editura MAST
Cod produs: 9786066491037
Marca: Editura MAST
0215556960 (Luni-Vineri, 09.00-16.00) comenzi@narpo.ro
Cod produs: 9786066490887
Marca: Editura MAST
Fieraritul - O indeletnicire simpla. Karl Gissing. Editura MAST
Cod produs: 9789731822990
Marca: Editura MAST
Muguri si lastari pentru pomi si arbusti. Atlas de recunoastere. Bernd Schulz. Editura MAST
Cod produs: 9786066491181
Marca: Editura MAST
Cultura legumelor recoltate iarna, Blaise Leclerc, editura MAST
Cod produs: 9786066490498
Marca: Editura MAST
Ghid medical de urgente pe apa si pe uscat. Jean-Marc Le Gac. Editura MASt
Carnea uscata. Secretul mezelurilor de exceptie. Editura MAST