Repararea si inlocuirea acoperisurilor - Editura Mast
  • Repararea si inlocuirea acoperisurilor - Editura Mast
  • Repararea si inlocuirea acoperisurilor - Editura Mast

  Repararea si inlocuirea acoperisurilor - Editura Mast

  MAST084

  call_01.png 0215556960 (Luni-Vineri, 09.00-16.00)

  eMail_01.png comenzi@narpo.ro
  11,99 lei
  cu TVA
  Cantitate
  In stoc

  Livrare incepand cu %MINIMAL_DATE%. Click pentru detalii !

  Descriere

  Sa construiesti singur - un hobby, care este astazi una dintre ocupatiile preferate a milioane de oameni. Ca este vorba despre o cladire veche inchiriata sau despre propria casa, cu putina indemanare si sub indrumarea unui specialist se pot obtine rezultate uimitoare: acest lucru este valabil atat pentru reparatii mai mici si renovari, cat si pentru modernizari si reconstructii.

  In plus, sa construiesti singur poate fi o adevarata placere. Satisfactia pentru propria munca, al carei rezultat il puteti vedea si admira zi de zi, este unica; astfel, puteti economisi bani cu care va puteti indeplini vise mai vechi. Un alt avantaj consta din faptul ca puteti lucra independent de muncitorii calificati, dupa care puteti astepta uneori in zadar saptamani intregi.

  Magazinele de specialitate si pietele de constructii furnizeaza celor care construiesc singuri toate ueltele si materialele de care acestia au nevoie. Totusi, uneltele corespunzatoare si entuziasmul nu sunt suficiente. O buna pregatire si cunostinte despre cum se executa o lucare si ce anume trebuie luat in considerare in cadrul unui obiectiv de constructii sunt indispensabile.

  In cartea intitulata este descris acest proces. Veti gasi indicii si sfaturi pretioase, care au fost verificate in practica de nenumarate ori. Fiecare capitol de lucrari este descrs pe larg, pas cu pas si este explicat cu ajutorul textului si al imaginilor. Pe baza simbolurilor va puteti da seama imediat de gradul de dificultate si de timpul necesar pentru fiecare capitol de lucrari, de uneltele de care aveti nevoie si de suma de bani pe care o puteti economisi prin executia pe cont propriu.

  Detalii ale produsului
  MAST084
  Produs nou
  8 alte produse in aceeasi categorie:

  Urmariti-ne pe Facebook