Lista de produse dupa marca PROLINE

Sculele și uneltele de mână marca PROLINE sunt produse distribuite in Romania exclusiv de catre firma noastra. Este categoria de produse cea mai cautata si mai apreciata din portofoliul nostru si este de asemenea brandul care ne reprezinta cel mai bine ca si companie.

Ele sunt realizate folosind materiale de înaltă calitate și tehnologii de ultimă oră asigurându-se astfel un grad ridicat de rezistență și ergonomie. Sloganul firmei noastre “Unelte cu caracter” se încadrează perfect în caracteristicile tehnice ale brandului fanion – PROLINE.

Brandul PROLINE s-a lansat pe piața din Polonia iar în prezent, are un grad de acoperire în aproape 30 de țări din întreaga lume. Sculele si uneltele PROLINE sunt folosite în domenii diverse precum: auto, mecanică, construcții, tâmplărie, lăcătușerie, îmbinare, finisare, grădinărit etc., toate la o calitate ridicată și la un preț avantajos.

PROLINE HD este linia premium a gamei PROLINE și cuprinde scule, unelte și accesorii profesionale. Este un produs calitativ de top pe segmentul de scule de mana, comparativ cu marile branduri internationale consacrate din domeniu, garantia acordata de producator pentru aceste produse fiind de 10 ani.

Filtre active

Urmariti-ne pe Facebook