Lista de produse dupa marca Micul Fermier

Micul Fermier este un brand tanar, 100% romanesc creat din nevoia de a aduce si pe piata romaneasca a unor produse de calitate superioara la preturi rezonabile. Uneltele Micul Fermier sunt asamblate in Rusia, China,  Canada, Polonia si Ucraina dupa cerintele si sub stricta supraveghere a specialistilor romani. Produsele Micul Fermier respecta toate normele de securitate si de calitate in vigoare.

Datorita calitatii si preturilor corecte, gama de produse Micul Fermier s-a facut remarcata foarte repede pe plan national si international , ajungand sa cuprinda in acest moment peste 1000 de produse, fiind in continua crestere.

Produsele pentru care cei de la Micul Fermier s-au facut recunoscuti pe plan national si international sunt in special motocoase, drujbe, pompe de apa de suprafata , de stropit, Pompe submersibile, Motoare electrice monofazate , Mori de cereale si batoze de porumb electrice , etc. Toate aceste scule si unelte beneficiaza de garantie de conformitate si comerciala.

Pe site-ul Narpo.ro veti gasi toata gama de produse Micul Fermier la preturi de producator. In cazul in care nu gasiti un produs, este suficient sa ne trimiteti un mesaj, iar noi il vom aduce pentru dumneavoastra.

Multumim pentru intresul acordat magazinului nostru Narpo.ro si brandului Micul Fermier !

Filtre active

Urmariti-ne pe Facebook