Lista de produse dupa marca Felco

Într-o zi din 1945, un tânăr vizionar autodidact s-a angajat într-un proiect cel mai ambițios. În ciuda mijloacelor limitate, Felix Flisch a decis să cumpere o fostă fabrică de cadrane de ceasuri din Les Geneveys-sur-Coffrane, o localitate luxuriantă, cuibărit la poalele munților din Neuchâtel, pentru a dezvolta foarfece de tăiat fără egal... Acestea au fost începuturile FELCO. În regiunea viticolă vecină, viticultorii lucrau cu unelte grele și incomode din oțel. Félix Flisch a putut să le ofere un instrument de înaltă precizie conceput pentru cei mai pretențioși utilizatori profesioniști.

Revoluția în mișcare Revoluția sa a constat în folosirea aluminiului pentru a face unealta mai ușoară, dezvoltând un sistem foarte precis de reglare a capului de tăiere și oferind sculei mânere ergonomice. După o primă versiune, care a fost un pic de testare, FELCO 2 a fost lansat în 1948. Aceasta a fost nașterea unei icoane atemporale, cu peste 16 milioane de piese vândute până în prezent. FELCO 2 nu este doar revoluționar datorită greutății și preciziei sale; toate componentele sale sunt înlocuibile, făcându-le ușor de schimbat atunci când sunt uzate. Mânerele din aluminiu, un material greu de găsit la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, oferă rezistență garantată.

O abordare responsabilă a companiei Astăzi, roboții ultramoderni lucrează alături de mașini mai convenționale. Fabricarea FELCO 2 implică aproximativ cincizeci de pași, inclusiv asamblarea manuală și controale multiple de calitate pentru fiecare pereche de foarfece de tăiat. Aceste instrumente fabricate în Elveția sunt, de asemenea, responsabile pentru mediu, deoarece FELCO utilizează energie regenerabilă în producție și reciclează practic toate deșeurile sale. Această abordare responsabilă este în armonie cu principiul FELCO al componentelor înlocuibile și demonstrează accentul pus pe durabilitate și longevitate, care au făcut întotdeauna parte din ADN-ul companiei. FELCO 2 își datorează succesul mai mult decât caracteristicilor sale tehnice, este rodul muncii minuțioase a celor care îl fabrică și al loialității nesfârșite a utilizatorilor săi din întreaga lume.

Filtre active

Urmariti-ne pe Facebook