Lista de produse dupa marca LAHTI PRO

LAHTI PRO - un brand de îmbrăcăminte și echipamente de protecție, s-a lansat pe piața din Polonia în anul 2010 și în paralel a fost lansat de către compania noastră în Romania ca brand propriu.

Produsele LAHTI PRO urmăresc o linie modernă de îmbrăcăminte de protecție realizate pentru a asigura un înalt grad de siguranță și confort în timpul lucrului. Se caracterizează prin calitate ridicată, materiale și finisaje rezistente, culori și modele versatile. Aceste produse conferă siguranța muncii în diverse ateliere, fabrici, șantiere de construcții, lucrări de grădinărit etc.

LAHTI PRO este mai mult decat un brand de echipamente de protecție: este un brand care îmbină utilitatea cu confortul și ultimele tendințe vestimentare din domeniu. Produsele sunt proiectate pentru a satisface la un grad cat mai înalt nevoia de protecție si siguranță a utilizatorilor.

Portofoliul LAHTI PRO este unul foarte diversificat cuprinzând soluții potrivite pentru protecția cât mai completă a utilizatorilor. Printre produse amintim: căști ventilate, măști de protecție, șepci, căciuli, ochelari cu protecție UV, bandane, cămăsi, bluze polar, geci ski, mănusi cu protecție termică, bluză și pantaloni de corp cu protecție termică, șosete, cizme ultra-usoare, cizme îmblănite, bocanci etc. Varietatea produselor crează per ansamblu imaginea îmbinării perfecte dintre protecție și modă, sub motto-ul „Protecție la modă” .

LAHTI PRO QUEST este o subgrupă a brandului de bază LAHTI PRO cuprinzând costume de salopetă formate din jachetă și pantalon cu pieptar. Costumele sunt disponibile în diferite culori și în 12 variante de mărimi. LAHTI PRO acordă o atenție sporită detaliilor precum cusături duble, benzi de legătură ajustabile, orificii de ventilare, buzunare multiple, talie ajustabilă cu elestic, îmbinare prin diverse tipuri precum nasturi, arici, bretele, catarame.

LAHTI PRO ALLTON, o altă subcategorie LAHTI PRO, cuprinde în general piese individuale de protecție a corpului precum geci, pantaloni, veste, cămăși. Materialele folosite sunt mai groase iar culorile neutre precum gri-portocaliu.

Filtre active